Det med småt

Hvordan fortæller jeg min historie?Det m småt

Jeg vurderer, om din historie kan bruges på Vores Historier. Selv om en begivenhed har haft stor betydning for dig og dit liv, er det ikke sikkert, at den egner sig til en virkelighedsnovelle. Du hører fra mig indenfor to uger.

Kan jeg bruge din historie, aftaler vi tid for et telefoninterview – regn med 30-60 minutter. Har du indsendt et udførligt manuskript, er det ikke sikkert, at vi laver et telefoninterview, i stedet sender jeg dig supplerende spørgsmål pr mail.

Du får historien til gennemlæsning og har derpå tre hverdage til at komme med respons. Hører jeg ikke fra dig, formoder jeg, at du ikke har rettelser eller tilføjelser, og historien bliver bragt på her på siden og som e-bog hos div. e-boghandlere som Saxo, Riidr og Arnold Busck.

Det med småt - lilleNår først jeg er gået i gang med at lave din historie, er det ikke muligt at trække den tilbage. Det skyldes, at det tager lang tid at lave en læseberetning, så tænk det grundigt igennem, før du sender din historie til Vores Historier.

Vores Historier viderebringer ikke injurierende, krænkende, racistiske eller sexistiske fortællinger og kan til en hver tid stoppe eller fjerne en historie fra siden.

Vores Historier har rettighederne til alle historier på siden og kan frit benytte dem i andre sammenhænge som bogudgivelser, salg til anden part, oversættelse til udgivelse i udlandet etc. uden yderlig honorering eller information.

DebatforumVores Historier bringer fortællinger fra det virkelige liv

Jeg sætter stor pris på, at du kommenterer og debatterer virkelighedsnovellerne her på siden og på Vores Historiers facebookside, men jeg henstiller til, at I taler ordentligt til hinanden, og sletter uden varsel indlæg, der ikke lever op til kravet om en ordentlig omgangstone. Kun medlemmer kan kommentere historierne.

Generelt om brugen af Vores Historier

Vores Historier viderebringer ikke kontaktoplysninger på medlemmene til anden part uden tilladelse.

Historier eller blogindlæg fra Vores Historier må ikke bringes andetsteds uden skriftlig tilladelse og tydelig kildemarkering.  Kontakt vibeke@voreshistorier.dk.

Teknik og problemer med Vores Historier

Virkelighedsnovellerne kan læses på tablet, mobil og PC.

Har du problemer med at bruge siden, kontakt Vibeke@voreshistorier.dk. Skriv gerne et telefonnummer, så jeg kan kontakte dig hurtigst muligt.

Læs mere om medlemsvilkår.