Vibeke2

Vil du fortælle din historie til Vores Historier?

Har du en oplevelse, historie, hændelse, som du gerne vil dele med læserne af Vores Historier, er du velkommen til at kontakte mig.

Udfyld kontaktfeltet herunder eller send mig en mail med din historie. Du kan enten kort fortælle, hvad den handler om eller sende en længere beretning. Alle manuskripter bliver dog bearbejdet, før de bliver bragt på siden som en virkelighedsnovelle.

Alle historier anonymiseres. Det betyder, at du trygt kan fortælle de historier, som du ellers ikke deler med nogen. Alle karakteristika bliver lavet om. Jeg skal dog vide, hvem du er, for Vores Historier bringer ikke historier uden afsender.

Alle fotos er modelfotos fra Colourbox.com og har ingen lighed med personerne, der fortæller historierne. Du behøver altså ikke at være bange for, at du bliver genkendt.

Din personlige historie

Jeg kalder fortællingerne her på siden for virkelighedsnoveller.  Det er fordi, at de ikke er ikke rekonstruktioner af en hændelse eller oplevelse. Det er din personlige historie, som du har oplevet den, jeg gerne vil fortælle, og derfor bliver der ikke andre inddraget kilder til at bekræfte eller føje detaljer til din historie. Vores Historier bringer kun fortællinger om hændelser, som du selv har oplevet eller på en eller anden måde har været inddraget i.

For at fortælle din historie skal du være medlem af Vores Historier. Medlemskabet er for at sikre, at de historier, der bliver fortalt, også er oplevet af de mennesker, der fortæller dem. Medlemskabet binder dig kun for en måned af gangen og kan opsiges når som helst. Udover at fortælle din egen historie, får du som medlem en lang række fordele – f.eks. mulighed for at læse alle virkelighedsnovellerne på siden gratis.

Når jeg er gået i gang med at lave din historie, er det ikke muligt at trække den tilbage. Det skyldes, at det tager lang tid at lave en læseberetning, så tænk det grundigt igennem, før du sender din historie og læs ‘det med småt’.

Som tak for at du ville dele din historie, modtager du et ½ års gratis medlemskab.

Vil du gerne fortælle mig din historie, skrive til mig her:

 

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefon nr. (skal udfyldes)

Din alder. (skal udfyldes)

Emne

Kort beskrivelse af historie