Vibeke1

Velkommen til Vores Historier

Virkeligheden kradser, og virkeligheden krammer. Virkeligheden uddeler rundhåndet søde kys og barske bøllebank. Man siger, at virkeligheden overgår fantasien, og det er sandt.
Jeg har rejst rundt i alle egne af landet, siddet i et utal af sofaer og over talrige kopper kaffe hørt de mest utrolige historier, fortalt af ganske almindelige mennesker som du og jeg.

Alle mennesker har en historie, som bare venter på at blive fortalt, og derfor har jeg skabt Vores Historier. Her på siden kan du læse utrolige, fantastiske, tankevækkende, sørgelige, sjove og ganske almindelige hverdagshistorier fra virkelighedens Danmark.

Om Vores Historier

På Vores Historier kan du læse noveller, der er inspireret af virkeligheden – som der står i rulleteksterne til amerikanske film ’based on a true story’. Jeg kalder dem for ‘virkelighedsnoveller’. Det betyder, at historierne er baserede på virkelige hændelser, men der godt kan være tilføjet scener og dialoger til.

Virkelighedsnoveller er den personlige historie, fortalt af den enkelte. Det er ikke en rekonstruktion, og derfor bliver der ikke inddraget kilder til at bekræfte historierne.

Du kan købe en enkelt historie, eller du kan vælge at blive medlem af Vores Historier og ganske gratis modtage nye historier løbende i din indbakke. Som medlem får du en række foredele. Læs mere her.

Har du selv en god historie, som du har lyst til at dele ganske anonymt, er du velkommen til at kontakte mig.

Om Vibeke

Vibeke0Jeg er uddannet journalist og har siden 2006 været freelancejournalist. Jeg elsker at lave portrætter og menneskehistorier og leverer artikler til en lang række ugeblade, magasiner og dameblade.  Læs mere om mit arbejde som journalist her.

Jeg har over 10 års erfaringer i at skrive læserberetninger og noveller til ugebladene. Privat har jeg i seks år været frivillig telefonrådgiver på Linien, som er en telefonrådgivning for mennesker i krise, ensomhed eller med psykiske problemer.

Gennem årene har jeg lagt øre til de mest utrolige historier, og jeg er dybt fascineret af alle historier, som vi mennesker rummer. Dem vil jeg gerne fortælle her på siden.

Alle mennesker har en historie – vil du fortælle din?